eggstokkreft forebygging (pdqто): forebyggende [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (04/12/2013)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Ovarian lav ondartet svulst potensial er en sykdom der unormale celler form i vev som dekker eggstokk; Eggstokk lave ondartede potensielle svulster har unormale celler som kan bli kreft, men vanligvis ikke. Denne sykdommen vanligvis forblir i eggstokken. Når sykdommen er funnet i en eggstokk, bør den andre eggstokk også kontrolleres nøye for tegn på sykdom; Eggstokkene er et par av organer i den kvinnelige reproduktive system. De er i bekkenet, en på hver side av livmoren (den hule, …

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute