forberede for din avtale – Ebstein anomali

Hva du kan gjøre

Hva du kan forvente fra legen din

Hvis du eller barnet ditt ikke har noen tegn eller symptomer på hjerteproblemer, kan legen mistenke et problem kun hvis han eller hun hører unormale hjertelyder under en rutinemessig eksamen.

Selv om mange mennesker har unormale hjertelyder, for eksempel et hjerte knurrer, de er vanligvis ikke grunn til bekymring. Imidlertid vil legen din eller ditt barns lege sannsynligvis henvise deg til en lege som er spesialist i behandling av hjertesykdommer (kardiolog) for å diagnostisere årsaken til den unormale hjertelyder.

Fordi avtaler kan være kort, og det er ofte mye å diskutere, er det en god idé å komme godt forberedt. Her er litt informasjon for å hjelpe deg å bli klar for avtalen, og hva du kan forvente fra legen din.

Din tid med legen er begrenset, så utarbeide en liste med spørsmål kan hjelpe deg få mest mulig ut av din tid sammen. For Ebstein anomali, til noen grunnleggende spørsmål å spørre legen din inkluderer

I tillegg til de spørsmålene som du har forberedt på å spørre legen din, ikke nøl med å stille spørsmål under din avtale når som helst at du ikke forstår noe.

Legen vil sannsynligvis spørre deg en rekke spørsmål. Å være klar til å svare dem kan reservere tid til å gå over noen punkter du ønsker å bruke mer tid på. Legen din kan be