forberede for din avtale – mold allergi

Mange mennesker blir diagnostisert og behandlet for allergi ved sine fastleger. Men, avhengig av alvorlighetsgraden av allergi, kan din fastlege henvise deg til en lege som er spesialist i behandling av allergi.

Hva du kan gjøre

Hva du kan forvente fra legen din

Du kan ta skritt for å sikre at du dekker alt som er viktig for deg i løpet av timen din. Her er litt informasjon for å hjelpe deg å få klar og vet hva du kan forvente fra legen din.

Utarbeide en liste med spørsmål hjelper deg få mest mulig ut av din tid med legen din. For en mold allergi, noen spørsmål du kanskje spørre inkludere

Hva du kan gjøre i mellomtiden

For å avgjøre om allergier eller andre mulige årsaker er ansvarlig for symptomene dine, kan legen din be deg om en rekke spørsmål, som for eksempel

Mens du venter på å oppsøke lege, er det mange over-the-counter allergi medisiner som kan lette symptomene dine.

Hvis du har synlig mugg i hjemmet ditt, vil det hjelpe å ha noen som ikke er allergisk mot mold rense området ved hjelp av en løsning av en unse av blekemiddel til en liter vann eller en kommersielt tilgjengelig mold-rensing produkt. Hvis du trenger å rydde opp i mold selv, sørg for å bruke lange gummihansker, vernebriller og maske for å begrense eksponeringen for formen.