håndtering av diabetes gjennom stressreduksjon

Hvis du prøver forskjellige avspenningsmetoder kan du lære hvordan å lette og forebygge stress. Som kan hjelpe deg å ta vare på helsen din. Stresshormoner kan øke blodsukkeret. Når du kan ta vare på stress, kan du senke blodsukkeret ditt. Plus, med mindre stress kan du ha den energien du trenger å spise riktig, trene, og sjekke blodsukkeret. Å ha måter å bust stress kan også hjelpe deg å sove bedre. Det er stor fordi når du ikke får nok søvn det er ikke bra for blodsukkeret. Som kan gjøre det stige.

Prøv disse til å holde stress i sjakk og din diabetes under kontroll

Hvordan kan du få din daglige sjokolade fikse – og spise mindre sukker eller kalorier, også? Det er en million-dollar spørsmålet som flere selskaper satser på folk som spør. I løpet av de siste årene, har den sukkerfrie og del-kontrollerte sjokolademarkedet eksplodert. Det er alle slags sukkerfrie versjoner av favorittsjokoladeplater. Og du kan nå kjøpe individuelt innpakket sjokolade barer eller pinner i 60- til 100-kalori porsjoner, sammen med den stadig populære kysser; For å hjelpe deg å bestemme blant alle alternativene …

Avslapping trening. Lukk øynene dine mens du sitter i en behagelig stol eller liggende. Fra og med tærne, sakte presse sammen en kroppsdel ​​om gangen. Hold i 5 sekunder og slappe av. Fortsett til du har strammet og slappet alle deler av kroppen din.

Dyp pusting. Sitt i en stol med føttene flatt på gulvet. Deretter lukker øynene og fokusere på pusten din. Pust langsomt og dypt gjennom nesen, fylle opp lungene. Hold i noen sekunder. Puster langsomt gjennom munnen. La all luften ut av lungene som om du la luft ut av en ballong. Gjenta mange ganger.