Legen min sier jeg er overvektig. hva er diett pille alternativer for meg?

Svar b; Kristen A. Binaso, RPH, FASCP, CCP

Pharmacis; farmasøyter Association

Jeg må snakke med mange pasienter om vekttap. En av de tingene som jeg vil be dem er, sa legen gå over hva deres BMI eller kroppsmasseindeks er? Det gir oss en idé om virkelig hvordan obese de kan være og deretter innarbeide endringer i livsstil først. Så mange ganger vi tenker på en pille som en umiddelbar rask løsning. Og det er egentlig ikke svaret.

Jeg vil spørre pasientene hvor aktive de er, og de er å innlemme noen form for mosjon i deres daglige rutine. Enkle ting som å gå virkelig kan bidra til å redusere vekt og føle deg bedre. Du bør gå minst 10 000 skritt om dagen, og for å hjelpe deg med å spore at du faktisk kan kjøpe en skritteller i nesten hvilken som helst butikk i dag. De er ikke dyre, de er under ca $ 20, og du kan faktisk spore fremgang gjennom en dagbok og føles bra.

Også gjøre endringer i kostholdet ditt, som kan inkludere å redusere mengden av fet mat som du har, gjør mer sunnere alternativer. Prøv disse alternativene først før du går nedover stien til medisinering.

Det er en over-the-counter medisiner godkjent av FDA for å hjelpe folk ned i vekt, og det heter Alli, eller orlistat. Orlistat hjelper folk ned i vekt ved å blokkere noen av fettet de spiser fra å bli absorbert. Selv om orlistat er tilgjengelig over-the-counter, er det en god idé å snakke med legen din før du tar den.

KILDE

Kristen A. Binaso, RPH, CCP, FASCP, apotek, farmasøyt Association.

Maria Marzella Sulli PharmD, CGP, førsteamanuensis klinisk professor, samfunnet apotek praksis, St. John University College of Pharmacy og allierte helse yrker.