magnetiske felt terapi bruksområder og sikkerhet

Smertebehandling Trender

Magnetfelt terapi bruker magneter for å opprettholde helse og behandle sykdom.

Kroniske smerter og søvnløshet ofte går hånd i hånd. Og søvnproblemer kan gjøre vondt enda verre. Sett en god søvn rutine. Hvis du fortsatt har problemer, spør legen din om søvn medisin; Betingelser: Migrene, revmatoid artritt, Artrose, fibromyalgi, ryggsmerter, nakkesmerter, nerve Pai; Symptomer: Insomnia, oppfriskende søvn, søvnproblemer, svakhet, nummenhet, ømhet, muskelsmerter, leddsmerter, restlessnes; Avtrekker; Behandling; Kategorier: Rest

Utøvere anvende magnetisk felt terapi til utsiden av kroppen. Magnetene kan være

Folk bruker magnet terapi for et bredt spekter av helseproblemer, inkludert

Studier på hvor godt magnetisk terapi fungerer har vært blandet. 1

Små barn og gravide kvinner bør ikke bruke magnetfelt terapi, fordi sikkerheten til denne behandlingen ikke er bevist. Personer som har medisinsk utstyr eller implantater med et magnetisk felt, for eksempel en pacemaker, bør ikke bruke magnet terapi, fordi det kan forstyrre funksjonen til implantatet.

Magnet terapi er ikke antatt å ha negative bivirkninger eller komplikasjoner når det er kombinert med konvensjonell medisinsk behandling.

Alltid legen din dersom du bruker en alternativ terapi eller hvis du tenker på å kombinere en alternativ behandling med konvensjonell medisinsk behandling. Det kan ikke være trygt å gi avkall på din konvensjonell medisinsk behandling og stole bare på en alternativ terapi.

Elektrisk ladet, for å levere en elektrisk puls til det behandlede området; Brukt med akupunkturnåler, til å behandle energibanene i kroppen; Statisk (ikke elektrisk ladet) og stasjonær på det behandlede område for tidsperioder, for å levere kontinuerlig behandling.

Felles problemer, som for eksempel leddgikt; Migrene hodepine; Smerte, inkludert milde til moderate smerter etter operasjonen, så vel som langsiktig (kronisk) smerte; Depresjon; Kreft; Overstretched muskler eller skader på muskler, leddbånd og sener (stammer og forstuinger).