mark McGwire, første base for st. Louis Cardinals

NAVN: Mark McGwir; TEAM: St. Louis Cardinal; STILLING: Første bas; SKADE: Anstrengt tilbake

Basketball: Toni Kukoč, Philadelphia 76er; Zan Tabak, Indiana Pacers; Baseball: Jaret Wright, Cleveland indiske; Pedro Martinez, Boston Red Sox

Mark McGwire er mest kjent for knuste Roger Maris ‘home run rekord på 61 homers i en sesong da han traff 70 i 1998. Han fulgte opp denne sesongen ved å treffe 65 hjemme går i 1999, og også treffe hans 500 th karriere home run. På 36, han er i sin 15. Major League seaso; Han spilte 12 sesonger for Oakland Athletics og har vært med Cardinals i tre sesonger. Mens i Oakland, McGwire slått seg sammen med Josa ÂCanseco å danne “Bash Brothers.” I college, satte han Pac-10 konferansen single-sesongen rekord med 32 hjemme går. Han spilte også i 1984 US-OL baseball team.

I løpet av våren trening, McGwire utviklet noen smerte og ubehag i ryggen, og når smertene ikke raskt avta, han hadde ryggen undersøkt. Han satt ut et par spill og hvilte ryggen så godt han kunne, men mild smerte vedvarte. Den 15. april ble McGwire igjen undersøkt, og det ble fryktet at han kan ha lidd en plate skade, men testene var negative. Han har siden returnert til begrenset, så normal, action og spilletid. McGwire forklarte situasjonen, “Når du ser på lang hale av sesongen og du tror det er trolig kommer til å være belastende hele året, så [dere] vil ta tid å få det gjort og tatt vare på.”

En anstrengt tilbake er forverring og betennelse i muskler og sener i ryggen. Det kan være forårsaket av overforbruk eller belastningsskader, feil stretching, eller trekke musklene under en bestemt bevegelse. De spesielle musklene påvirket er paravertebrale musklene som finnes på hver sin side av ryggraden i den nedre del av ryggen. Musklene blir brukt under dagligdagse hendelser som å gå eller sitte ned, men er spesielt anstrengt under løfting. For en baseballspiller, er området ytterligere anstrengt etter batting. Under bevegelse av svingende balltre, vrir spilleren raskt eller Nøkler ryggen. Skaden er alders- og vekt -relaterte. Idrettsutøvere er langt mer sannsynlig å stamme ryggmuskulaturen som de blir eldre. Men anstrengt ryggen ikke er begrenset til idrettsutøvere. Mange belastningen ryggen muskler mens løfte tunge esker eller deltar i idrett, som de blir eldre.

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …