melanom behandling (pdqто): [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (05/17/2013)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Hvis du er i en høyrisikogruppe for hudkreft eller har blitt behandlet for noen form for sykdommen, bør du gjøre deg kjent med hvordan hudkreft se. Undersøke huden din fra topp til tå med noen måneder, med en full-lengde speil og håndspeil for å sjekke din munn, nese, hodebunn, palmer, soles, ryggen av ører, kjønnsorganene, og mellom rumpeballene. Dekk hver tomme av huden og være spesielt oppmerksom på føflekker og områder av tidligere hudkreft. Hvis du finner en mistenkelig vekst, har det undersøkt …

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute