menns hårpleie og pleie

 arkiver innhold etter 2 år for å sikre våre lesere kan lett finne den mest betimelig innhold; For å finne den mest oppdaterte informasjonen, vennligst skriv emnet du er interessert i vår søkeboks.

I disse dager, omtrent alle frisyre synes å være i mote på en gang – lange, korte, i mellom, Beatles-lignende låser, hanekam, hestehale, og militære buzz kutt.

Noen menn bære en stil på jobb (skiltes og kjemmet konservativt til siden) og en annen (spiked opp med styling gel, for eksempel) når de går ut. Uansett hvordan du style håret ditt, kan noen få produkter hjelpe deg å se din beste.

For rengjøring, vil bare om noen grunnleggende sjampo gjør. “Det finnes dusinvis av merker med alle slags ting – som planter og antioksidanter -. Lagt til, men det er ingen reelle bevis på at man er bedre enn en annen,” hudlege Dee Anna Glaser, MD, sier. “Hvis du liker lukten og følelsen av sjampo du bruker, det er alt du trenger å bry seg om.

En spesiell sjampo er viktig hvis du har flass. Ikke sikker på om du er en kandidat? Hvis gre håret lanserer en forfjamset av hvite flak, har du sannsynligvis trenger det.

“Flass kan være en overreaksjon til vanlig gjær som finnes på huden som fører til betennelse i hodebunnen og flassing,” hudlege Carolyn Jacob, MD, sier. Flass sjampo kan raskt lindre problemet.

Produkter på markedet inneholder et bredt utvalg av aktive ingredienser, inkludert ketokonazol, salisylsyre, sink, selensulfid, og tjære. Eksperter sier alle av dem er like effektive.

Bruk en flass shampoo tre til fire ganger i uken i en måned. “Hvis du flass er ikke under kontroll, bytte til et produkt med en annen aktiv ingrediens”, sier Jacob. Gjør en avtale med legen din dersom flakiness vedvarer. Du trenger kanskje en resept-styrke flass shampoo.

Klimaanlegg, som sjampo, kommer i en forvirrende rekke formler. Alt fungerer på samme måte – ved å dekke håret slik at det er mindre sannsynlig å floke. Klimaanlegg som lover å legge ekstra kroppen rett og slett legge mer belegg.

Hvis du har rett eller svært kort hår, har du sannsynligvis ikke trenger å bruke en balsam i det hele tatt, eller du kan komme unna med å bruke en kombinasjon sjampo / balsam, “Glaser sier.” Men hvis du har krøllete, kinky, eller lang hår, kan det være lurt å ta seg tid til å bruke en egen balsam.

Eksperimenter med forskjellige merker til du finner en du liker. I mange tilfeller rimelige merker utføre like godt som dyrere produkter.