mestre stoffskiftet: Jillian Michaels kosthold gjennomgang

Tøff TV trener Jillian Michaels leverer en streng resept for vekttap i Master stoffskiftet.

The Biggest Loser wellness coach mener at du vil gå ned i vekt og redusere risikoen for hjertesykdom, diabetes og kreft med denne planen. Du må erstatte behandlet og ikke-organiske matvarer med sunn mat, og balansere dine hormoner gjennom kosthold, søvn og trening.

Målet er å bytte det hun kaller “anti-næringsstoffer” (lagt fett, sukker og kjemiske tilsetningsstoffer) med organisk og naturlig mat, i tre faser.

For å få måltid planlegging ideer kommer, gir Michaels noen eksempler på planer og massevis av oppskrifter i The Master stoffskiftet Cookbook.

Hvis du er vant til å spise pakket mat, eller du stole på lettere mat når du koker, er du inne for en stor endring på dette plan. Det er fokusert på å spise alle naturlige, ubehandlet mat. Working ut 5 timer i uken er også et stort engasjement.

begrensning; Trans fett, hydrogenert fett, raffinert korn, høy-fruktose mais sirup, kunstige søtningsmidler, kunstige konserveringsmidler og farger, glutamates (som MSG), og andre kjemiske tilsetningsstoffer er alle utestengt på programmet. Du må undersøke og lese etiketter for å se etter dem.

Matlaging og shopping: Din kjøtt, meieriprodukter og egg bør være organisk, i Michaels syn. Hun oppfordrer økologisk frukt og grønnsaker, men sier ikke-organisk produsere er OK.

Pakket mat eller måltider: Ikke nødvendig.

I person møter: Nei.

Øvelse: Michaels er først og fremst en trener, så det er en betydelig oppgave komponent. Hun anbefaler 4 til 5 timer i uken med intens treningsarbeidet, både kondisjonstrening og styrketrening.

Lav-fett dø; Transfett og hydrogenert fett er utestengt fra denne dietten. Sunt fett inkludert avokado, oliven, nøtter, frø og fet fisk er oppmuntret.

Glutenfri: Hvis du har en glutenintoleranse, kan du gjøre det bra på denne dietten, som prepackaged matvarer – som ofte er stappfulle av gluten – er motet. Du bør være i stand til å velge glutenfri hele korn.

Kostnader: Ingen utover innkjøp av mat. Økologisk mat ofte koster mer enn ikke-organiske versjoner. På Michaels nettsted, kan du registrere deg for å få personlig hjelp å miste vekt for $ 5 per uke.

Support: Du kan gjøre denne planen på egen hånd. Michaels hjemmeside har prøve måltid planer, motivasjons apps og trening videoer.

Virker det?

Jillian Michaels program er veldig sunt og en som vil få jobben gjort. De viktigste komponentene er basert på de sunneste måtene å slippe pounds og komme i form.

Noen av de sterkeste delene av hennes program inkluderer begrensende søtsaker og stivelsesrik mat, med fokus på grønnsaker, nøtter og frø, og montering regelmessig mosjon i din livsstil.

Michaels tilnærming til fitness kan ha du kjører redd, men det vil hjelpe deg å komme i best form av livet ditt. Det blir ikke lett, men det vil være verdt innsatsen.

Dette er en solid tilnærming som vil fungere hvis du er villig til å gjøre endringen og satt i arbeid.

Er det bra for visse vilkår?

Michaels er godt balansert diett og treningsprogram er et utmerket alternativ hvis du har diabetes, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol. Det kan også være aktuelt for deg hvis du har hjertesykdom.

Men hvis du har en helsetilstand, bør du sjekke med legen din før du hopper inn til henne treningsprogram, spesielt hvis du ikke er aktiv nå.

Hvis du har diabetes, må du forstå hvordan trening kan påvirke blodsukkeret og når du skal ta affære.

Hvis legen din gir deg OK, er Michaels plan en sikker måte å forbedre helsen. Denne planen kan også hjelpe deg å redusere behovet for medisiner. Bare ikke stoppe eller kutte ned på noen medisin uten å snakke med legen din først.

The Final Word

I en verden av ville kosthold og fitness-programmer, Master Din Metabolisme er en plan basert på det som er kjent for å jobbe. Dietten er stappfull av næringsstoffer kroppen trenger og begrenser de som sabotere din innsats. Hennes treningsprogram vil hjelpe slippe pounds og få deg i god form.

Hvis du er klar for utfordringen, vil Michaels program levere de resultatene du har vært på jakt etter.

KILDE

Michaels, J. Master Din Metabolisme: De 3 Diet Secrets å Selvsagt balansere hormoner for en varm og sunn kropp! Crown Publishers, 2009.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …