min: miste 100 pounds

Kathleen M. Zelman, MPH, RD, L; på 25 februar 2014

Jeg har vært tung hele mitt liv. Selv i mine barnehage bilder, var jeg lubben. I slutten av videregående skole, jeg fikk mer vekt. I college, jeg nådd 260 pounds – Jeg tror fordi jeg var på min egen. Jeg hadde et førerkort, en jobb. Jeg kunne gå ut til middag, spise når jeg ville. Ingen var å se over meg.

Å være tung gjorde ikke meg føle seg dårlig, skjønt. Jeg var ganske sikker på. Jeg hadde ikke trodd det var så stor som jeg var før jeg begynte å se på gamle bilder for noen måneder siden. Det var ganske sjokkerende.

Om tre og et halvt år siden, mistet jeg 40 pounds. Så fikk jeg gravid med mitt første barn. Jeg mistet at graviditet vekt, så ble gravid igjen. Etter min andre barnet ble født, mistet jeg alt, men 10 pounds av den ekstra vekten, så jeg veide 230 pounds.

“Jeg visste at jeg trengte å ta bedre vare på meg selv.” – Catherine Grundén

To ting presset meg til å begynne seriøst å miste vekt. Først ble jeg ferdig å få barn, så jeg visste at kroppen min ikke ville være å gå gjennom noen flere store endringer. Og andre, min far hadde et hjerteinfarkt i en alder av 54, så hadde min bestefar. Jeg visste at jeg trengte å ta bedre vare på meg selv.

Mitt første skritt var å starte Couch til 5K program, som hjelper stillesittende mennesker arbeide opp til å kjøre en 5K løp på bare 9 uker. Jeg har alltid trodd løpere var så kult, men for å være en virket som en umulig mål. En venn og jeg bestemte meg for å prøve det sammen.

Jeg måtte starte inne på en tredemølle fordi jeg var for flau til å være utenfor. Jeg gråt den første dagen fordi jeg kunne bare kjøre i tre 1-minutters perioder – og du skal gjøre det åtte ganger.

Til slutt har jeg jobbet gjennom det, og vi kjørte en 5K i oktober i fjor. Nå kan jeg kjøre i mer enn en time om gangen. Jeg håper å trene for en 10K snart, kanskje til og med en halv maraton en dag.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …