misteltein ekstrakter (pdqто): komplementær og alternativ medisin [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (04/23/2014)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Forekomst og Mortalit; Vulva kreft utgjør ca 5% av kreft i kvinnelige genitalia i USA; Estimert nye tilfeller og dødsfall fra vulva kreft i USA i 2014: [1; Nye tilfeller: 4,850; Dødsfall: 1,030; Vulva er området umiddelbart utenfor skjeden, inkludert mons pubis, kjønnsleppene, klitoris, Bartholinske kjertler, og perineum. Kjønnsleppene majora er den vanligste stedet av vulva karsinom engasjement og står for om lag 50% av tilfellene …

Dette sammendraget er skrevet og vedlikeholdt av PDQ Cancer komplementær og alternativ medisin Editorial Board, som er redaksjonelt uavhengig av. Sammendraget reflekterer en uavhengig gjennomgang av litteraturen, og representerer ikke en politikk uttalelse av eller NIH. Mer informasjon om sammendrag politikk og rollen til de PDQ redaksjoner i å opprettholde PDQ sammendrag kan bli funnet på Om denne PDQ sammendrag og PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database sider.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute