mitralstenose-kirurgi

Du må kanskje kirurgi for å reparere eller erstatte mitralklaffen.

Ballong valvotomy Balloon valvotomy: Denne prosedyren er den foretrukne behandling for mitralstenose. En lege bruker et kateter og en liten ballong til å strekke åpne innsnevret klaff. Det er minimal invasiv; Reparasjon kirurgi (commissurotomy) reparasjon kirurgi (commissurotomy): Dette er vanligvis en åpen hjertekirurgi ved hjelp av et hjerte – lunge bypass maskin. En kirurg fjerner kalkavleiringer og annet arrvev fra ventil brosjyrer å utvide ventilen.

For mer informasjon om beslutningen om å reparere eller erstatte et mitralklaffen, se mitralstenose: reparere eller erstatte Valve?

Du kan ha én av følgende fremgangsmåter for å reparere ventilen

Mitral ventil erstatning kirurgi mitralklaffen erstatning kirurgi kan gjøres hvis ventilen er skadet utover reparasjon. Denne operasjonen er vanligvis en åpen hjertekirurgi ved hjelp av en hjerte-lunge bypass maskin.

Hvis du har ventil erstatning kirurgi, vil en mekanisk eller vev ventil brukes til å erstatte hjerteklaff. Før du har kirurgi, vil du og legen din bestemme hvilken type ventil er riktig for deg. For å hjelpe med denne avgjørelsen, se