Multippel graviditet: tvillinger eller flere hjemmebehandling

En multippel graviditet kan gjøre morgenkvalme verre i løpet av de første månedene av svangerskapet. Du kan behandle symptomene dine hjemme, med mindre du har blitt dehydrert eller ikke får nok å spise på grunn av oppkast.

Ring din helsepersonell umiddelbart hvis du har symptomer på for tidlig fødsel.

Ring din helsepersonell eller gå til sykehuset hvis du begynner å blø fra skjeden eller hvis vannet bryter.

Hvis du er gravid med tvillinger eller mer, er det viktig å

Kramper som ligner menstruasjonssmerter; Magekramper, muligens med diaré; Sammentrekninger i livmoren som ikke går bort, ca 4 eller mer i 20 minutter eller om 8 eller flere i løpet av en time; Trykket i korsryggen, spesielt hvis det kommer og går; En økning i din vanlige mengde utflod.

For mer informasjon om hva du kan forvente under svangerskap, fødsel og barsel, graviditet.

Mestring. Å ha en multippel graviditet og omsorg for to eller flere barn samtidig kan være overveldende og utmattende. Mangel på søvn, den økte mengden av arbeid, mindre personlig tid, og problemer med å holde hjemmet er vanlige kilder til frustrasjon for foreldre med flere barn.

Få nok næringsrik kalorier, folsyre, jern og kalsium for å ernære deg og dine barn (fostre); Unngå ting som kan skade babyer, slik; Å drikke alkohol; røyking; For mye koffein; De fleste medisiner; Kjemikalier, røntgen, noen kosmetiske produkter; Å bli for varm.