munn piercing problemer – emneoversikt

Oral Health Trends

Problemer som kan utvikle seg når du har tungen, indre kinn, drøvelen, eller leppe gjennomboret inkludere

Fikk dårlig ånde? Det kan være lurt å ta en titt på kostholdet ditt; Hvis tannhygiene er stor – du pusser tennene to ganger om dagen, tanntråd en gang om dagen, og rengjøre tungen – dårlig ånde kan være knyttet til kosthold; Visse matvarer kan forderve pusten i flere timer, og bidra til å drage pusten på andre måter. Her er noen av de skyldige; Hvitløk og løk. “Hvitløk og løk topper listen når det kommer til halitosis,” sier Lisa Harper Mallonee, MPH, RD, førsteamanuensis ved Texas A && am; M Health …

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010

Smerte; Blør; Infeksjon på stedet av piercing; Infeksjoner, for eksempel hepatitt B, hepatitt C, og HIV; Talevansker; Tygging og svelging problemer; Tannskader, inkludert chipped, sprukket eller ødelagte tenner; Arrvev; Hevelse som kan blokkere halsen.