nikotin tyggegummi – emneoversikt

Du tygge nikotintyggegummi som en måte å hjelpe deg selv å slutte å bruke tobakk. Den tyggegummi inneholder nikotin og føles og ser ut som tyggegummi. Når du tygger tyggegummi begynner nikotin for langsomt å slippe inn i munnen din. Så hold deg tyggegummi i munnen mellom kinnet og tannkjøttet.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer dekker forebyggende omsorgstjenester, inkludert helsesjekk, vaksinasjoner og screening tester, uten kostnader for deg. Lære mer.

Helseforsikring senter

Nikotin tyggegummi kommer i flere varianter, og i to styrker: 2 mg og 4 mg. Start med 4 mg styrke hvis du røyker 25 eller flere sigaretter om dagen, eller hvis legen anbefaler det.

Ikke tygg tyggegummi som vanlig tyggegummi. I stedet bruker de “tygge og park” metoden

Bruk en tyggis på en gang; Sett en tyggis i munnen, og tygge den sakte et par ganger for å bryte det ned. Tygging vil gi ut en “pepperaktig” smak. Deretter parkere tyggegummi mellom tannkjøttet og kinnet, og la den være der; Gjenta prosessen med tygging og parkering for ca 15 til 30 minutter, eller til det ikke er mer pepperaktig smak frigitt ved å tygge. Gummien er brukt opp på det tidspunktet. Nikotin fra tannkjøtt gjør sin vei inn i systemet gjennom blodårene som linje munnen; Hvis du tygger tyggegummi uten å parkere den, vil nikotin bli sluppet direkte ut i spytt i munnen, og du vil svelge den. Dette kan føre til magesmerter, hikke, eller halsbrann.

Unngå å drikke drikker, spesielt sure de (slik som kaffe, juice og brus), i 15 minutter før og etter du tygger. Kroppen din kan ikke absorbere nikotin godt på grunn av syre i disse drikkene; Følg instruksene som følger med tyggis for hvor mange brikker du kan bruke per dag. De fleste bruker 10 til 15 stykker om dagen. (Ikke tygg mer enn 30 stykker av 2 mg tyggegummi eller 20 stykker av 4 mg tyggegummi en dag .; Vurder å bruke andre materialer som følger med nikotintyggegummi Disse kan hjelpe deg å endre røykeatferd,. Unngå de vanligste feilene til tygger for lite tyggegummi eller stoppe bruk for tidlig hjelp for lite av tyggegummi vil resultere i abstinenssymptomer som ligner på de som er forårsaket av plutselig å slutte å røyke,.. Som trangen til å røyke synker, bruke færre biter tyggegummi hver dag når du bruker bare 1 eller 2 stk om dagen, slutte å bruke tyggegummi helt. Men kan det være lurt å holde litt nikotin tyggegummi med deg i tilfelle du befinner deg i en potensiell tilbakefall situasjon.