Nutr-e-sol

Terapeutisk Klasse: Nutritive Agent

Bruker For Nutr-E-Sol

Farmakologisk Klasse: Vitamin E (klasse)

Noen forhold kan øke behovet for vitamin E. Disse inkluderer

Økt behov for vitamin E bør bestemmes av helsepersonell.

Spedbarn som får en formel som ikke er beriket med vitamin E kan være sannsynlig å ha en vitamin E mangel. Dessuten kan dietter høy i flerumettede fettsyrer øker ditt behov for vitamin E.

Hevder at vitamin E er effektive for behandling av kreft og for forebygging eller behandling av akne, aldring, tap av hår, bie stikk, leverflekker på hendene, bursitt, bleie utslett, frostskader, magesår, hjerteinfarkt, veer, viss blodsykdommer, abort, muskeldystrofi, dårlig holdning, seksuell impotens, sterilitet, ufruktbarhet, menopause, solbrenthet, og lungeskade fra luftforurensning har ikke blitt bevist. Selv om vitamin E blir brukt til å forhindre visse typer kreft, er det ikke nok informasjon til å vise at dette er effektivt.

Mangel på vitamin E er svært sjelden, bortsett fra hos personer som har en sykdom hvor det ikke er absorbert inn i kroppen.

Vitamin E er tilgjengelig uten resept.

Viktigheten av Diet

For god helse, er det viktig at du spiser et balansert og variert kosthold. Følg nøye enhver diett program helsepersonell kan anbefale. For din spesifikke kosttilskudd vitamin og / eller mineral behov, spør din lege for en liste over aktuelle matvarer. Hvis du tror at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i kostholdet ditt, kan du velge å ta et kosttilskudd.

Vitamin E finnes i ulike matvarer, inkludert vegetabilske oljer (mais, bomullsfrø, soyabønner, safflower), hvetekim, hele korn korn og grønne bladgrønnsaker. Matlaging og lagring kan ødelegge noe av vitamin E i matvarer.

Vitamintilskudd alene vil ikke ta plassen til et godt kosthold, og vil ikke gi energi. Kroppen din trenger også andre stoffer som finnes i mat som proteiner, mineraler, karbohydrater og fett. Vitaminer seg ofte kan ikke fungere uten tilstedeværelse av andre matvarer. For eksempel, er små mengder fett nødvendig slik at vitamin E kan bli absorbert inn i kroppen.

Den daglige mengden av vitamin E som kreves, er angitt på flere forskjellige måter.

Vitamin E er tilgjengelig i ulike former, inkludert d- eller dl-alfa tocoferylacetat, d- eller dl-alfa-tokoferol, og d- eller dl-alfa tocopheryl syre succinate. I det siste har RDA for vitamin E er uttrykt i enheter. Dette begrepet har blitt erstattet av alfa-tokoferol ekvivalenter (alfa-TE) eller milligram (mg) av d-alfa-tokoferol. En enhet er ekvivalent med 1 mg dl-alfa-tokoferol-acetat eller 0,6 mg d-alfa-tokoferol. De fleste produktene er tilgjengelige i butikkene fortsetter å være merket i enheter.

Normale daglige anbefalte inntak i milligram (mg) av alfa-tokoferol ekvivalenter (mg alfa-TE) og enheter for vitamin E er generelt definert som følger

Hvis du tar dette kosttilskuddet uten resept, lese nøye og følge alle forholdsreglene på etiketten. For dette supplement, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Problemer hos barn har ikke blitt rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder. Du bør sjekke med helsepersonell hvis du gir barnet ditt en unfortified formel. I så fall barnet må få vitaminer trengs noen annen måte. Noen studier har vist at premature barn kan ha lave nivåer av vitamin E. Din helsepersonell kan anbefale en vitamin E supplement.

Problemer i eldre voksne er ikke rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar dette kosttilskuddet, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne kosttilskudd med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne kosttilskudd med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne kosttilskudd. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder vitamin e. Det kan ikke være spesifikt for Nutr-E-Sol. Vennligst les med forsiktighet.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Før du bruker Nutr-E-Sol

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

For enkeltpersoner å ta muntlig flytende form av denne kosttilskudd

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar kosttilskudd i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Riktig bruk av vitamin E

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Nocturnal leggkramper vitamin E, sykland

Nutr-E-Sol bivirkninger

Nutr-E-Sol (vitamin E)

Cystisk fibrose azithromycin, Zithromax, gentamicin, Creon, vitamin e

Kosttilskudd multivitamin, fiskeolje, biotin, Lovaza, CoQ10

Alzheimers sykdom Aricept, Exelon, donepezil, Namenda, memantin, vitamin e

 eller gå delta i Nutr-E-Sol støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.