obezine

Terapeutisk Klasse: appetitt suppressant, sentralt virkende

Bruker For Obezine

Kjemisk Klasse: Phendimetrazine

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av phendimetrazine utvidet-release kapsler hos barn yngre enn 17 år. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av phendimetrazine tabletter i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Bruk av phendimetrazine slow-release kapsler anbefales ikke til barn under 12 år.

Før du bruker Obezine

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av phendimetrazine utvidet-release kapsler hos eldre. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha aldersrelaterte nyreproblemer, som kan kreve forsiktighet og en justering av dosen for pasienter som får phendimetrazine utvidet-release kapsler.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av phendimetrazine treg utgivelsen kapsler og tabletter i geriatriske pasienter.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder phendimetrazine. Det kan ikke være spesifikke for Obezine. Vennligst les med forsiktighet.

Ta denne medisinen som foreskrevet av legen din. Ikke ta mer av det, ikke ta det oftere, og ikke ta det for en lengre tid enn legen bestilt. Hvis for mye er tatt, kan det bli vanedannende (forårsaker mental eller fysisk avhengighet).

Denne medisinen er tilgjengelig i 3 former: utvidet-release kapsler, slow-release kapsler, og tabletter. Spør legen din som doseringsform som er riktig for deg.

Svelg utvidet-release kapsel helhet. Ikke knuse, brekke, eller tygge den.

Følg nøye legens anvisninger for en redusert kaloriinntak plan og regelmessig mosjon. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Riktig bruk av phendimetrazine

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for å sikre at denne medisinen fungerer som den skal, og ikke forårsaker noen uønskede effekter.

Ikke bruk phendimetrazine hvis du også bruker tilsvarende medisiner, som benzphetamine, diethylpropion, mazindol, phentermine, Didrex®, eller Suprenza ™. Du må heller ikke bruke dette legemidlet hvis du har brukt et Mao inhibitor (MAOI) som Eldepryl®, Marplan®, Nardil®, eller Parnate® i løpet av de siste 14 dagene. Ved hjelp av disse legemidlene sammen kan forårsake alvorlige uønskede effekter.

Ved hjelp av denne medisinen mens du er gravid kan skade det ufødte barnet. Bruk en effektiv form for prevensjon for å unngå å bli gravid. Hvis du tror du har blitt gravid mens du bruker medisinen, legen din med en gang.

Denne medisinen kan være vanedannende. Hvis du tror dette legemidlet ikke fungerer etter at du har tatt det i noen uker, ikke øke dosen. I stedet, sjekk med legen din.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du merker en nedgang i din evne til å trene, hvis du besvimer, eller hvis du har brystsmerter, hevelse i føttene eller leggene, eller problemer med å puste. Disse kan være symptomer på en alvorlig hjerte- eller lungeproblemer.

Denne medisinen kan føre til at noen mennesker til å bli svimmel, ør, eller mindre våken enn de er normalt. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på legemidlet før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du er svimmel eller ikke våken.

Ikke slutte å bruke dette legemidlet med mindre legen din forteller deg. Hvis du plutselig slutter å bruke denne medisinen, kan du føle deg veldig sliten og deprimert.

Forholdsregler når du bruker Obezine

For diabetikere: Denne medisinen kan påvirke blodsukkernivået. Hvis du legger merke til en endring i resultatene av blod eller urin sukker tester, eller hvis du har noen spørsmål, sjekk med legen din.

Unngå å drikke alkohol mens du bruker denne medisinen.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer reseptbelagte og reseptfrie (over-the-counter) medisiner, kosttilskudd, urtemedisin eller medisiner for appetitt kontroll, astma, forkjølelse, hoste, høy feber, og bihuleproblemer.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Få nødstilfelle hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Obezine bivirkninger

Obezine (phendimetrazine)

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule 3 Moderat misbrukspotensiale

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Fedme Alli, phentermine, amfetamin, Contrave, metamfetamin, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutid, orlistat, Desoxyn, Xenical, Evekeo, phendimetrazine, phentermine / topiramat, Meridia, diethylpropion, Fastin, sibutramin, lorcaserin, benzphetamine, Tenuate , bontril Slow Release, bupropion / naltrexon

 eller gå delta i Obezine støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.