Olux / Olux-e Complete Pack

Bruker For Olux / Olux-E Complete Pack

Terapeutisk Klasse: Kortikosteroid, veldig sterk

Farmakologisk Klasse: Clobetasol

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier utført hittil ikke har vist pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Clobetasol aktuell krem, skum, gel, salve eller hodebunn løsning hos barn 12 år og eldre. Men på grunn av dette legemidlet giftighet, den skal brukes med forsiktighet. Barn kan absorbere store mengder gjennom huden, noe som kan forårsake alvorlige bivirkninger. Hvis barnet ditt bruker denne medisinen, følge legens instruksjoner nøye. Sikkerhet og effekt er ikke fastslått hos barn yngre enn 12 år og bruk av Clobetasol aktuell krem, skum, gel, salve eller hodebunn løsning anbefales ikke. Sikkerhet og effekt av Clobetasol aktuell lotion, sjampo, eller spray er ikke fastslått hos barn og bruk anbefales ikke.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Clobetasol aktuell hos eldre. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha uønskede effekter, som kan kreve forsiktighet hos pasienter som får Clobetasol aktuell krem.

Før du bruker Olux / Olux-E Complete Pack

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder Clobetasol. Det kan ikke være spesifikke for Olux / Olux-E Complete Pack. Vennligst les med forsiktighet.

Det er svært viktig at du bruker denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan føre til uønskede bivirkninger eller hudirritasjon.

Dette legemidlet er til bruk på bare huden. Ikke få det i øynene, nesen, munnen eller skjeden. Ikke bruk den på hudområder som har kutt, skrubbsår eller brannsår. Hvis det blir på disse områdene, skyll den av med en gang med vann.

For å bidra til å rydde opp huden eller skalp problemet helt, er det svært viktig at du fortsetter å bruke denne medisinen for full tid for behandling. Ikke gå glipp av noen doser.

Dette legemidlet skal kun brukes for hudsykdommer som legen behandler. Sjekk med legen din før du bruker det for andre forhold, spesielt hvis du tror at en hud infeksjon kan være til stede. Denne medisinen skal ikke brukes til å behandle visse typer hudinfeksjoner eller tilstander, som for eksempel alvorlige brannskader.

Ikke bruk denne medisinen i ansiktet, lyske, eller underarmer, eller har hud tynning med mindre å gjøre det av legen din.

For å bruke krem, skum, gel, lotion, salve eller spray

For å bruke skum, hodebunn løsning, eller sjampo

Denne medisinen kommer med en pasientinformasjon innsats. Les og følg instruksjonene i innsatsen nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Riktig bruk av Clobetasol

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevar skum boks ved romtemperatur, vekk fra varme og direkte lys. Ikke holde denne medisinen inne i en bil hvor det kan bli utsatt for ekstrem varme. Ikke stikke hull i beholderen eller kaste den i en brann, selv om beholderen er tom.

Oppbevar Temovate® E krem ​​ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Har ikke oppbevares i kjøleskap. Hold fryser.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremdriften av deg eller barnet ditt på regelmessige besøk for eventuelle uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Hvis din eller barnets symptomer ikke bedres i løpet av få dager, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Bruke for mye av denne medisinen eller bruker det for lang tid kan øke risikoen for å få binyrene problemer. Risikoen er større for barn og pasienter som bruker store mengder i en lang tid. Snakk med legen din med en gang hvis du eller barnet ditt har mer enn én av disse symptomene mens du bruker denne medisinen: tåkesyn, svimmelhet eller besvimelse, rask, uregelmessig, eller bankende hjerteslag, økt tørst eller vannlating, irritabilitet, eller uvanlig tretthet eller svakhet.

Forholdsregler når du bruker Olux / Olux-E Complete Pack

Sjekk med legen din med en gang hvis du eller barnet ditt har en hud utslett, brennende, stikkende, hevelse, eller irritasjon på huden.

Sørg for at legen din vet at du bruker Clobetasol krem ​​eller gel. Du må kanskje slutte å bruke dette legemidlet flere dager før kirurgi.

Ikke bruk Clobetasol sammen med andre aktuelle kortikosteroid legemidler som inneholder, for eksempel betametason, hydrokortison, triamcinolon, Cortaid®, eller Lotrisone®. Ved hjelp av disse legemidlene sammen kan forårsake alvorlige uønskede effekter.

Ikke bruk kosmetikk eller andre hudpleieprodukter på de behandlede områdene.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Olux / Olux-E Complete Pack bivirkninger

Olux / Olux-E Kit (Clobetasol aktuell)

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Lichen sclerosis prednison, triamcinolon, betametason aktuell, Clobetasol aktuell, tretinoin aktuell, Retin-A

Lichen planus prednison, triamcinolon, betametason aktuell, Kenalog, Clobetasol aktuell

Atopisk dermatitt prednison, flutikason aktuell, triamcinolon aktuell, deksametason, metylprednisolon, hydrokortison aktuell

Eksem prednison, flutikason aktuell, triamcinolon aktuell, deksametason, hydrokortison aktuell, doxepin aktuell

 eller gå delta i Olux / Olux-E Kit støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.