omega-3-syre etylestere (oralt) riktig bruk

dosering

Tapte Dose

Bruk denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, eller ikke bruker det for en lengre tid enn legen bestilt. Også, ikke stoppe eller endre dosen uten å sjekke først med legen din.

Denne medisinen kommer med en pakningsvedlegget. Det er svært viktig at du leser og forstår denne informasjonen. Sørg for å spørre legen din om noe du ikke forstår.

Husk at denne medisinen ikke vil kurere din tilstand, men det hjelper kontrollere det. Derfor må du fortsette å ta det som anvist hvis du forventer å holde triglyserider (fettstoffer) nivåer ned.

Før forskrivning medisin for din tilstand legen din vil nok prøve å kontrollere tilstanden forskrivning en personlig diett for deg. Følg nøye spesiell diett legen din ga deg. En slik diett kan være lite fett, sukker og / eller kolesterol. Mange mennesker er i stand til å kontrollere sin tilstand ved å nøye følge legens ordre for riktig kosthold og mosjon. Medisin er foreskrevet bare når ytterligere hjelp er nødvendig og fungerer bare når en tidsplan for kosthold og mosjon er riktig fulgt. Dessuten er denne medisinen mindre effektiv hvis du er sterkt overvektig. Det kan være veldig viktig for deg å gå på en vekt-reduserende diett. Men sjekk med legen din før du går på en diett.

Denne medisinen kan tas sammen med måltider.

Svelg kapselen hel. Ikke knus, knus, tygg, oppløse, eller åpne kapselen. Hvis du bruker en engangs skumplast cup (Styrofoam cup), ikke punktere kapselen og ikke la innholdet kontakte skumplast cup.

Lagring

Ta denne medisinen på samme tid hver dag.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.