omelett making guide

Her er det grunnleggende

Bruk 2 egg for å lage omelett for en servering, 4 egg for å lage omelett for to. Aldri lage en omelett med mer enn 5 egg. Hvis du serverer fire personer, lage to omeletter rygg mot rygg. De er så fort.

Bruk en tung 7- til 10-tommers nonstick eller erfarne skillet med lave, skrånende sider og en behagelig solid håndtak som ikke vil bli varmt. Et lite fleksibel spatel er Essentia; vi liker en varmebestandig slikkepott.

Har den fyller alle forberedt og varmet, hvis det ble nedkjølt. Ikke overstuff: Figuren 1/4 kopp fylling for en to-egg omelett. Fyllet kan være omtrent hva som helst (se “Fyller Ideas” nedenfor).

Trinn 1. visp forsiktig eggene eller bland med en gaffel bare til blandet. Tilsett ca 1/2 ss vann per egg, hvis ønskelig: vannet vil slå til damp som egg varme og gjøre omelett litt luftigere. Den klassiske omelett er laget uten andre enn en klype salt og en sliping av pepper tilsetninger.

Trinn 2. Heat 1 ts olivenolje i en middels non-stick stekepanne over middels høy varme til varmt. Vipp å belegge panne med olje. Hell eggene i pannen og umiddelbart røre med en varmebestandig gummi slikkepott eller gaffel i 5 til 10 sekunder. Skyv deretter de kokte deler på kanten mot midten, vippe pan å tillate ukokt egg å fylle rundt kantene. Når det ikke lenger egg går til sidene, fortsette å koke til nesten satt og bunnen er lys gylden. (Omelett vil fortsette å lage mat som det er fylt og brettet.) Hele dette trinnet tar omtrent ett minutt.

Trinn 3. Ta kjelen fra varmen og skje fyllet på midten tredjedel av omelett vinkelrett på håndtaket. Bruk slikkepott til å kaste den tredje av omelett nærmest håndtaket over fyllet. Deretter ta tak i håndtaket fra undersiden og ved hjelp av spatelen som en guide, en opplagt omelett på en varm plate slik at den lander foldet i tredjedeler, søm-side ned.

Revet ost og hakket kokt brokkoli (bruk frosset for bekvemmelighet)

SautÃed sopp

Vine råtne tomater i terninger, og lunter av fersk basilikum

SautÃed hakket løk og kanadiske bacon

Skiver røkt laks, redusert fett kremost og dill

SautÃed poteter og løk

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup