OneTouch blodsukkermålere

Siste OneTouch blodsukkermålere

OneTouch er en merkevare av liten bærbar blodsukker (blodsukker) overvåking systemer som kan brukes av pasienter med diabetes. Eksempler på OneTouch meter inkluderer OneTouch Ultra 2, OneTouch UltraMini, OneTouch Ultra, OneTouch Velg og OneTouch Verio IQ-systemer. Systemet består vanligvis av måleren, stikkepenn, en lansett og en bæreveske. Teststrimler og kontrolløsninger selges separat. Hver meter tilbyr forskjellige funksjoner, som for eksempel størrelsen på skjermen, minne, og resultatet vises. Brukerveiledninger for hvert merke av meter er tilgjengelig på OneTouch nettstedet.

OneTouch Ultra 2 – OneTouch Ultra 2 blodsukkermåler kan gi blodsukkerverdier i løpet av fem sekunder. Monitoren kan gi før og etter glukose gjennomsnitt for 7, 14 og 30 dager, og trender kan overvåkes. I tillegg kan effekten av mat valg og porsjonskontroll over tid bli sett.

OneTouch UltraMini – OneTouch UltraMini meter er en liten, slank blodsukkermåler som er liten nok til å passe inn i en veske eller lomme. Den lagrer opp til 500 tidligere testresultater i minnet, og har to-veis rulleknappene. Den UltraMini kommer også i seks moderne farger-Limelight, Pink Glow, Silver Moon, Jet Black, Purple Twilight and Blue Comet.

Hvordan blodsukkermålere fungerer de?

OneTouch Verio IQ – OneTouch Verio IQ meter har en farge LCD skjerm med større tall for enklere visning, lys for både strimmelåpningen og skjerm for nattetid, bare en liten blodprøve er nødvendig og blod kan brukes til enten side av stripe, som gjør det mer praktisk for både venstrehendte og høyrehendte brukere. Ingen koding er nødvendig med OneTouch Verio IQ meter.

OneTouch Ping er en ekstern pumpe målesystem for blodsukker og insulin som arbeider sammen. OneTouch UltraLink kommuniserer trådløst med flere Medtronic MiniMed Paradigm insulinpumper. Henvis til spesifikke produsenter brukerhåndboken for all informasjon vedrørende OneTouch produkter.

Lifescan har avviklet OneTouch Ultra og OneTouch Ultra Meters, effektive 31. desember 2012. Denne handlingen ble tatt på grunn av en vridning i etterspørselen etter disse produkt og ikke et resultat av eventuelle sikkerhetsproblemer. Lifescan kundeservice kan nås 24 timer i døgnet, syv dager i uken på en 800 227-8862.

OneTouch merke meter måle blodsukkerinnholdet i en blodprøve ved hjelp av en elektrisk strøm som produseres i teststrimmelen. Glukose i blodprøven blandes med spesielle kjemikalier i teststrimmelen, og en liten elektrisk strøm frembringes, og målt ved hjelp av måleren. Testresultatene er “plasma-kalibrert” (i stedet for fullblods resultater). Dette gjør det lettere for pasienter og omsorgspersoner til å sammenligne måleresultatene med laboratorietester. Måleren måler den nåværende, beregner blodsukkernivået, viser resultatet, og lagrer den i minnet.

Før du bruker OneTouch Meter

Blodsukkermåling spiller en viktig rolle i diabetes kontroll. Et langsiktig studie viste at det å holde blodsukkernivået nær det normale kan redusere risikoen for diabetes komplikasjoner med opptil 60%.

Testresultater med OneTouch blodsukker Monitoring System er presentert i milligram / desiliter (mg / dl), fra 20 til 600 mg / dL. Dersom glukosemåling “mg / dL” enhet vises ikke når resultatene vises, eller hvis displayet viser mmol / L i stedet mg / dL, kontakt Lifescan kundeservice på 1 800 227-8862 (tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken). Eiere av måleren kan ikke endre måleenhet. Bruk av feil måleenhet kan føre til at eieren til å feiltolke sine blodsukkeret, og føre til feilbehandling.

Gjennomgå bestemt OneTouch systemet for blodsukkermåling Brukerveiledning for alle instruksjonene på meter oppsett og bruk, teststrimmel og kontrolløsning bruk, batteriinformasjon og omsorg. En gjennomgang av måleren vise meldinger, hva de betyr, og hva du bør gjøre er også inkludert i brukerveiledningen. Sørg for å holde eierne håndboken på et trygt sted for enkel og rask referanse.

Hvis du har brukt en annen type apparat – en som gir fullblodsresultater – kan du merke at testresultater med OneTouch system er ca 12% høyere.

Bruk ikke andre teststrimler eller kontrolløsning annet enn bestemt OneTouch merke til bruk på apparatet.

Kontrolløsninger brukes til å kontrollere at blodsukkermåleren og teststrimlene fungerer sammen på riktig måte og at testen er utført på riktig måte. Du bør utføre en kontrolloppløsningstest

Kodenumre brukes til å kalibrere apparatet med teststrimler du bruker for å oppnå nøyaktige blodsukkerresultater. Du må kode inn apparatet før du bruker det for første gang, og deretter hver gang du skifter til en annen beholder med teststrimler. Kodene er nødvendig med OneTouch UltraMini, OneTouch Ultra (utgått), OneTouch Ultra (utgått) og OneTouch Ultra 2. OneTouch Verio IQ meter krever ikke koding.

OneTouch Systemet er beregnet for bruk utenfor kroppen (in vitro-diagnostisk bruk). Det bør bare brukes for å teste kapillært fullblodprøver for glukose (sukker). Det bør ikke benyttes for diagnostisering av diabetes eller for testing av nyfødte.

Før du bruker et produkt for å teste blodsukkeret, lese alle instruksjoner og øve på prøve. Har alle kvalitetskontroller som anvist og rådføre seg med en diabetes helsepersonell. Disse anbefalingene gjelder for alle blodsukkerapparater og er støttet av American Association of Diabetes Lærere, American Diabetes Association, den amerikanske Food and Drug Administration, og Advanced Medical Technology Association.

Pasienter som betaler kontant for meter kan søke disse kostnadene til fleksible utgifter kontoer eller helsepersonell utgifter kort, hvis tilgjengelig.

OneTouch diabetes forsyninger kan bli funnet på de fleste detaljhandel apotek.

OneTouch kan være i stand til å hjelpe deg å gjøre diabetes forsyninger mer overkommelig. For folk som trenger hjelp dekker deres diabetes forsyninger, besøk TogetherRxAccess.com eller ring 444-4106 for å finne programmet som passer for deg.

OneTouch produkter er alltid dekket av Medicare Del B og pasienter betaler $ 0. mest supplerende helseforsikring. OneTouch forsyninger kan også bestilles fra ulike postordre hus.

Dehydrering: Alvorlig dehydrering på grunn av stort væsketap kan føre til falske lave resultater. Hvis du tror du lider av alvorlig dehydrering, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Lave blodsukkermålinger: Hvis måleresultatet er lavere enn 70 mg / dL, kan det bety hypoglykemi (lavt blodsukker). Dette kan kreve umiddelbar behandling i henhold til helsepersonell anbefalinger. Selv om dette resultatet kan skyldes en målefeil, er det tryggere å behandle først, og deretter gjenta testen. Temperaturer lavere enn 43 til 50 grader C kan føre til unøyaktige testresultater. Retest i varmere omgivelser.

Høye blodsukkermålinger: Hvis måleresultatet er større enn 180 mg / dL, kan det bety hyperglykemi (høyt blodsukker). Hvis du ikke har symptomer, først gjenta testen. Helsepersonellet kan hjelpe deg med å bestemme hvilke handlinger, om noen, bør du ta hvis du fortsetter å få resultater høyere enn 180 mg / dL eller hvis du har symptomer.

Hvis blodsukkeret er høyere enn 600 mg / dL, kan du ha alvorlig hyperglykemi. Retest blodsukkeret. Hvis resultatet er over 600 mg / dL, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart for instruksjoner.

Gjentatte uventede resultater: Hvis du fortsetter å få uventede resultater, sjekke systemet med kontrolløsning. Gjennomgå manuell avsnittet om kontrolløsning for bestemte retninger.

Hvis du opplever symptomer som ikke er forenlig med blodsukkerresultatene og du har fulgt alle instruksjonene i dette heftet, ring din lege. Aldri ignorere symptomer eller foreta betydelige endringer i diabeteskontroll program uten å snakke med helsepersonell.

Hva er kodenumre?

Hematokritt: En hematokrit (andel av blodet som er røde blodceller) som enten er meget høy (over 55-60%) eller meget lav (under 20-30%) kan gi falske resultater.

Sammenligning av laboratorie og måleresultater: Begge OneTouch Meter testresultater og laboratorieresultater er begge uttrykt i plasma-ekvivalent enheter. Imidlertid kan meter resultater avvike fra laboratorieresultater på grunn av normal variasjon. OneTouch Verdi fra blodsukkermåleren må bli enige innen +/- 20 prosent under normale forhold, og at variasjon anses nøyaktig.

Imidlertid kan resultatene variere mer enn +/- 20 prosent i enkelte situasjoner. Blodsukker kan endre seg raskt over korte perioder på grunn av måltider, mosjon, hematokritnivåer, dehydrering, medisiner, omgivelsestemperatur eller stress.

Det er best å faste i åtte timer før sammenligningstester. Sjekk med din lege før fasten. Se OneTouch Test Strip Pakningsvedlegg for viktig informasjon om retningslinjer for å lage en nøyaktig sammenligning mellom apparat- og laboratorieresultater.

For å gjøre en nøyaktig sammenligning mellom apparat- og laboratorieresultater, følge retningslinjene som er beskrevet i den spesifikke OneTouch systemet for blodsukkermåling Brukerveiledning.

ADVARSEL: Hold apparatet og testing forsyninger borte fra små barn. Batteriet dør, teststrimler, lansetter, beskyttelsesdisker og kontrolløsning cap er choking farer.

Viktig informasjon om teststrimmel

ADVARSEL: Ikke svelg teststrimler. Teststrimmelbeholderen kan inneholde tørkemidler som er skadelige ved innånding eller svelging og kan forårsake hud- eller øyeirritasjon.

Kontaktinformasjon: For mer informasjon, ring din helsepersonell eller Lifescan kundeservice på 1 800 227-8862 eller en 800 567-3003.

OneTouch nettstedet. Lifescan. http://www.onetouch.com/

Gjennomsnittlig Retail kostnadene for ulike Meters

Trenger du hjelp med prisen for din diabetes Supplies?

Ordliste og viktig informasjon

kilder

Se også