oversikt – otolaryngologi (ent) i Minnesota

The Department of otolaryngologi (øre, nese og hals eller ØNH) tilbyr et komplett spekter av medisinske og kirurgiske tjenester for barn og voksne pasienter med hode- og nakkelidelser og sykdommer.

Otolaryngologi omfatter mer enn 30 spesialister, noe som gjør den til en av verdens største ØNH grupper. Avdelingen omfatter subspecialists i

Erfarne leger i otolaryngologi jobbe sammen og med andre spesialiteter, spesielt logopedi, Oftalmologi, pediatri, nevrologi, nevrokirurgi, Dermatologi, allergi og immunologi, Lungemedisin og Oncology å gi omfattende omsorg for tusenvis av pasienter årlig.

Lege forskere i otolaryngologi bidra til å utvikle og forbedre behandlingstilbud for pasientene. Basert på fremskritt gjort gjennom denne forskningen og deres kompetanse, eksperter er i stand til å tilby ledende behandling, for eksempel transoral robotkirurgi.

På deling Log

er rangert blant de beste sykehusene for Øre-nese-hals ved US News & World Report.

Melissa Schultz skriver om hennes sønn Nick mystiske sykdom og hans behandling. “Da min sønn kom ned med en mystisk sykdom, ingen lege så ut til å bry seg. Til slutt, et team tilnærming og positiv tenkning ga oss håp.”

gå til legen din