penicillin (oral, injeksjon rute, intravenøst, intramuskulært) før du bruker

allergi

Pediatric

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på medisiner i denne gruppen eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Mange penicilliner har vært brukt i barn og, i effektive doser, ikke forventes å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos barn enn de gjør i voksne.

Noen talenter fra de tyggetabletter amoxicillin inneholder aspartam, som er endret av kroppen til fenylalanin, et stoff som er skadelig for pasienter med fenylketonuri.

Penicilliner har blitt brukt i eldre og har ikke vist seg å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer i eldre mennesker enn de gjør hos yngre voksne.

Penicilliner har ikke blitt undersøkt hos gravide kvinner. Men penicilliner har vært mye brukt hos gravide kvinner, og har ikke vist seg å forårsake fødselsskader eller andre problemer i dyrestudier.

Penicilliner går over i morsmelk. Selv om bare små mengder kan gå over i morsmelk, allergiske reaksjoner, diaré, sopp-infeksjoner, og hudutslett kan forekomme hos ammende babyer.

geriatrisk

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du bruker noen av disse legemidlene, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Svangerskap

Ved hjelp av legemidler i denne klassen med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

amming

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av legemidler i denne klassen. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Drug Interactions

andre interaksjoner

Andre medisinske problemer