pilokarpin (oralt) riktig bruk

dosering

Tapte Dose

Ta denne medisinen bare som anvist. Ikke ta det oftere, og ikke ta en større dose enn anvist. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

Det er viktig at du besøker tannlegen regelmessig, selv om dette legemidlet kan gjøre munntørrhet føle seg bedre. Å ha en tørr munn tilstand gjør deg mer sannsynlig å ha tann og andre munnen problemer.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Lagring

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.