primær immunsvikt klinikk lege informasjon

Informasjon til henvisende leger

theernment etablert Primær immunsvikt (PID) Clinic i 2007. Formålet med klinikken er å gi diagnose og behandlingsanbefalinger for personer med primær immunsvikt sykdommer (PIDDs).

Hvis du er for tiden å behandle en pasient med kjent eller mistenkt PIDD, er du invitert til å ta kontakt med theernment om pasientens omsorg gjennom dette programmet. Klinikere som spesialiserer seg på immunmangelsykdommer vil vurdere pasientens medisinske historie å avgjøre om han eller hun kan ha nytte av å komme til PID Clinic.

Hvis pasientens saken under theernment evaluering, vil du og din pasient bli varslet skriftlig om vedtaket. Pasientens omsorg, før og etter et besøk til PID Clinic, vil være et samarbeid mellom theernment klinikere og deg.

Følgende informasjon er nødvendig for å fastslå pasientens berettigelse

Fax eller sende informasjonen og poster spurt, inkludert CD, med FedEx * til

C. frein, dighetene; 10 Center Drive; Building 10, Room 12C-103; Bethesda, MD 20892-1899; Telefon: 866-857-5274 eller 301-402-1006; Fax: 301-451-5680; * FedEx kontonummer tilgjengelig ved forespørsel til freinc ​​@ mailernment

Etter at alle materialer har blitt mottatt, er det en gjennomgang møte for å avgjøre om pasienten vil ha nytte av frammøte og for å planlegge det, hvis indisert. Det kan ta seks til åtte uker for en avtale fra tidspunktet for gjennomgangen møtet. Når en beslutning er tatt, vil du og din pasient meldes innen en uke.

Når pasienten har blitt akseptert til PID Clinic, vil vi sende deg en kopi av theernment Pasienthåndboka og en kopi av theernment Screening Samtykke til din patient.ernment dekker ikke kostnadene for pasientens første besøk for losji eller reise, men gjør deksel tilbakevendende besøk. Det er ingen kostnader for evaluering eller omsorg mottatt aternment. Hvis pasienten trenger økonomisk hjelp for å foreta den første turen toernment, vennligst gi oss beskjed og en sosialarbeider vil kontakte familien for å se om de er kvalifisert for å få hjelp.

Regjeringen er aernment anlegget og aernment bilde utstedt ID-kort (ID) for voksne (førerkort, pass eller annen gyldig legitimasjon) kreves for tilgang på theernment campus. Foreldre må huske å ta med forvaring, adopsjon eller fosterhjem papirer med dem for å vise at de er lovlig i stand til å signere samtykke for deres barns omsorg hvis foreldreretten til sine barn er delt eller hvis de ikke er biologisk forelder.

Hvis pasienten er kvalifisert for deltakelse i en eksisterende theernment klinisk studie, vil han eller hun bli vurdert for at protokollen. theernment vil gi deg mer informasjon bør pasienten bli akseptert i en pågående klinisk studie. Pasientens berettigelse for en eksisterende theernment klinisk studie vil ikke påvirke utsiktene til hans eller hennes sak blir godtatt av PID Clinic.

Takk for at du vurderer denne muligheten til å konferere med theernment om pasienten. Vi setter pris på ditt engasjement for å gi best mulig omsorg for pasientene og for å gi dem muligheten til å delta i forskningsinnsatsen dedikert til å fremme medisinsk kunnskap om PIDDs.