spiker psoriasis – emneoversikt

Mange som har psoriasis har negle. Dette kan innebære

Mens den underliggende årsaken til psoriasis stammer fra kroppens immunsystem, kan visse triggere gjøre symptomene verre eller føre til fakkel-ups. Disse psoriasis utløser inklu; Kaldt og tørt vær. Slikt vær kan tørke ut huden din, noe som gjør sjansene for å ha en blusse opp verre. I kontrast, synes varme, solfylte været for å kontrollere symptomene på psoriasis i de fleste mennesker; Understreke. Å ha psoriasis kan selv føre til stress, og pasienter ofte rapporterer at utbrudd av symptomer …

Psoriasis av spiker kan være meget vanskelig å behandle, og behandling er ikke alltid vellykket. Behandlingen er rettet mot den hvite halvmåne-formede roten av neglen (matrisen).

Behandlinger inkluderer noen av de samme aktuell og systemisk behandling som brukes til å behandle psoriasis som påvirker huden. I noen tilfeller kan legemidlene sprøytes inn i neglesengen.

Pitting på overflaten av spiker; Defekter i neglen, slik som rygger eller smuldrer negler; Gulaktig farge til tåneglene (og noen ganger negler); Fortykkelse av negler eller tånegler; Flekker under neglene, for eksempel gul-røde flekker; Separasjon av spiker fra neglesengen; Totalt tap av negl.

Behandlinger ta tid til å jobbe, og du kan ikke se forbedring i månedsvis. Nye, sunne negler kan trenge opptil et år å vokse.