strutseving: bruksområder, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

Fiddlehead Fern, Fougère d’Allemagne, Fougère AUTRUCHE, Fougère à l’AUTRUCHE, Fougère de l’AUTRUCHE, Fougère Plume d’AUTRUCHE, Hage Fern, Hardy Fern, Helecho de Pluma de Avestruz, strutseving, M ..; Se alle navn Fiddlehead Fern, Fougère d’Allemagne, Fougère AUTRUCHE, Fougère à l’AUTRUCHE, Fougère de l’AUTRUCHE, Fougère Plume d’AUTRUCHE, Hage Fern, Hardy Fern, Helecho de Pluma de Avestruz, strutseving, Matteucie Fougère- à-l’Autruche, Osmunda struthiopteris, PtÃrÃtide Noduleuse, StruthioptÃride Germanique; Skjul Names

Strutseving er en plante. De unge skudd av strutseving, kjent som fiddleheads, brukes til å lage medisin; Folk bruker strutseving som gurglevann for sår hals; Strutseving er noen ganger brukes direkte på huden for sår og byller; I matvarer, er fiddleheads regnes som en sesongmessig lekkerbisken. De er tilgjengelige hermetikk, frossen eller fersk. Ferske fiddleheads må kokes i minst 10 minutter før du spiser. Ellers kan de forårsake alvorlig matforgiftning.

Strutseving kan fungere som et avføringsmiddel. Ellers er det ikke nok informasjon til å vite hvordan det kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; Sår hals, når det brukes som gurglevann; Sår, når brukes på huden; Koker, når de påføres på huden; Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av strutseving for disse bruksområdene.

Strutseving synes å være trygg for folk flest når den benyttes som mat, så lenge det kokes i minst 10 minutter før spising. Spise strutseving som ikke har blitt ordentlig kokt kan føre til kvalme, oppkast, magekramper, diaré, hodepine og alvorlig matforgiftning; Det er ikke nok informasjon til å vite om det er trygt å bruke kokt strutseving som medisin; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok er kjent om bruk av strutseving under graviditet og bryst -feeding. Hold deg på den sikre siden og unngå bruk.

Vi har for tiden ingen informasjon for strutseving Interactions

Den passende dose av strutseving avhenger av flere faktorer som for eksempel brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å finne ut et passende område av doser for strutseving. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Centers for Disease Control og Prev. Strutseving forgiftning New York og det vestlige Canada, 1994. JAMA 199; 273: 912-3.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon