ventrikulære (PVC) tester og diagnose

Hvis legen mistenker at du har ventrikulære, kan du ha et elektrokardiogram (EKG). Denne testen kan oppdage de ekstra beats, identifisere deres mønster og deres kilde, og se etter eventuelle underliggende hjertesykdom.

Avhengig av frekvens og tidspunktene for ventrikulære, ulike typer EKG testing alternativer er tilgjengelige.

Hvis du opplever sjeldent ventrikulære, kan de ikke bli oppdaget i løpet av kort tid en standard EKG blir gjort. I slike tilfeller kan det være nødvendig å bruke en bærbar overvåkingsenhet i 24 timer eller mer for å fange opp eventuelle unormale rytmer. Vanlige typer bærbare EKG inkluderer

Hendelses opptaker. Denne bærbare elektro enheten kan også bæres i lommen eller i beltet eller skulderstropp for hjem overvåking av hjertets aktivitet.

elektro~~POS=TRUNC

Når du føler symptomer, trykker du på en knapp, og en kort EKG-strimmel opptaket er gjort. Dette gjør legen din for å se hjerterytmen på tidspunktet for dine symptomer.

En Holter monitor eller hendelse opptaker kan bidra til å identifisere mønster av ventrikulære. Forekomsten av mer enn tre premature ventrikulære slag på rad kalles ventrikkeltakykardi – noe som kan føre til symptomer og være et tegn på alvorlig hjertesykdom.

Utøve stress-EKG. Dette diagnostiske testen bruker elektro å registrere hjertets elektriske aktivitet mens du går på en tredemølle eller tråkke en ergometersykkel. Det kan bidra til å fastslå betydningen av ventrikulære.

Når premature slag forsvinner eller synke under en test, de er vanligvis betraktet som ufarlig. På den annen side, hvis oppgave provoserer ekstraslag, kan det bety høyere risiko for alvorlige problemer med hjerterytmen.